ZAČÍNÁME 12.9.2016

 

Vážení rodiče, tanečníci.

Tréninky ligy jsou již v plném proudu, trenéři pilně pracují, taneční sály naší rezidence jsou po létě opět zaplněny a jsou svědky příprav sol a duet na novou taneční sezonu Czech Dance Master – podzim 2016. Kalendář soutěží naleznete zde: http://www.tco-dance.cz/souteze.  Doufám, že jste si užili krásné léto, máte mnoho krásných zážitků, nové přátele a už se nemůžete dočkat prvního tréninku TCO DANCE PLZEŇ a toho námi milovaného tanečního maratonu! :-) My jsme na vás nachystaní :-)

 

První řádný trénink proběhne v týdnu od 12.9.2016

 

Návrh harmonogramu tréninků naleznete od 24.8.2016 zde: http://www.tco-dance.cz/harmonogram-treninku-tco-dance-pro-skolni-rok-2… - aktualizováno 1.9.2016

Harmonogram tréninků jsem naplánovala z dostupných možností trenérů. Bohužel ne všichni mají již své rozvrhy ve škole. Tudíž mi nemohou dát 100 % stanovisko. Stejná situace se opakuje každý rok. Na něco jsem bohužel malý pán. Proto berte toto jako návrh, kterému pokud nic nebude bránit v cestě, vejde v platnost. Pokud pro vás není nezbytně nutné, neplánujte ostatní aktivity do 1.9.2016. Poté vyjde rozvrh tréninků s konečnou platností.

 

Složení jednotlivých týmů naleznete od 24.8.2016 v příloze tohoto článku: 

Dělení tanečníků na novou sezonu, je pro nás každoročním oříškem. Letos bylo nadmíru náročné. A to hlavně vzhledem k věkové struktuře tanečníků.  ¾ dvou loňských týmů dětí jsou již junioři. Tanečníky jsme dělili s nejlepším vědomím a svědomím, proto pevně věřím, že budete spokojeni a toto rozložení přijmete s respektem. Mé motto je, že čas vše přirozeně vyřeší. V průběhu roku může dojít na základě daných situací k přesunům. Někteří tanečníci jednotlivých týmů, budou osloveni k účast ve dvou choreografiích. Ty, kterých se to týká, jsou označeni v tabulce. Vše budeme řešit přímo na tréninkách.

 

POZOR!!!

Informace pro nové zájemce, popř. děti z červnového náboru naleznete zde: http://www.tco-dance.cz/novinky/chcete-se-stat-tanecnikem-tco-dance-plz…

Věnujte pozornost článku „ZTRÁTY A NÁLEZY“ http://www.tco-dance.cz/novinky/ztraty-nalezy-dulezite-upozorneni

Složení malých skupinek naleznete zde: http://www.tco-dance.cz/novinky/slozeni-malych-skupin-terminy-treninku

Máme spoustu novinek: připravujeme kamenný bazar tanečního vybavení – kostýmů, bot, obchod s tanečním sortimentem /boty líčení atd…/,  na základě vaší poptávky bude bazárek dětského a teenage oblečení.  Můžete již probrat skříně :-) Přijímat budeme pouze módní, čisté a nepoškozené kousky. Pravidla se dozvíte již brzy :-)

 

Takže s chutí do toho a půl je hotovo :-)

Hou hou hou … :-)