POSLEDNÍ INFO - VÁNOCE S TCO DANCE 14.12.2014

Milí rodiče, tanečníci, již zítra vypukne přehlídka tanečního umění naší skupiny TCO DANCE. Ráda bych vám předala poslední důležité informace, aby vše proběhlo ideálně bez chybičky J

 

Rekapitulace:

14:00: sraz tanečníků  

17:00: otevření šatny pro diváky + otevření baru v prostoru recepce

17:30: otevření sálu

18:00 – 20:00: představení

Šatny pro diváky: ANO

Bar otevřený v prostoru recepce: ANO

Předprodej vstupenek na místě: ANO

Záznam z akce FOTO + DVD: ANO

 

Videozáznam a fotografie z této akce zajistí firma Foto Studio Vavruška. Musím pochválit všechny rodiče a tanečníky, jak vzorně a hbitě jste zareagovali na moji výzvu. Jste úžasní. Vy všichni, kteří jste napsali ANO, Vaše ANO beru jako závazné. Informace k platbě popř. objednávce záznamu bude na našich stránkách v průběhu týdne 15 - 19.12.2014. Sledujte prosím. Dodání DVD je garantováno do konce ledna 2015. Fotografie budou na webu firmy a budou zde s on line možností objednání v tiskové podobě.

 

PROSÍM O DODRŽENÍ ZÁSAD SLUŠNÉHO CHOVÁNÍ

Na základě zkušeností z posledního ročníku v Parkhotelu vás velmi uctivě žádám o následující: Respektujte prosím „fakt“, že jste na představení a vyčkejte odchodu do jeho ukončení. Je to minimálně zdvořilý projev tanečníkům, kteří vás všechny chtějí oslovit svým vystoupením, zároveň je to slušnost. Zkušenost z posledního ročníku v Parkhotelu, kdy si po vystoupení svého dítěte některé maminky udělaly za poslední řadou „debatní“ kroužek, nahlas si vykládaly historky, běhaly sem a tam, do šatny za dětmi apod, mě utkvěla v paměti. Chovejme se tak, jak bychom si přáli, aby se ostatní chovali k nám v průběhu vystoupení našeho dítěte. Nechci se nikoho dotknout, nebo cokoliv upírat, jen si přeji, aby jste VY diváci měli patřičný komfort a klid na celý program, alespoň v rámci možností prostor v Parkhotelu. Děti budou taktéž poučeny. Děkuji Vám velice J

 

HLÍDEJTE SVÉ VĚCI:

Dále pak apeluji na všechny, nedávejte dětem cenné věci, šatny nebudou hlídány. Pokud bude mít tanečník cokoliv cenného, doporučuji před programem mít u sebe, během programu využít šatnu pro diváky, nebo vás rodiče, platí i pro elektroniku, bundy, kabáty. Za věci neručíme. Pozor!!! Dospělé osoby nebudou do šaten před ani během programu pouštěny. Důvodem je bezpečnost věcí dětí. Bohužel jeden ročník se neobešel bez krádeže, kdy dospělí – vydávající se za rodiče odnesl drahou bundu.

To bylo několik nepříjemných zpráv. A teď už se budeme jen těšit J

 

NAJDĚTE SVÉ SEDADLO

Přikládám plánek prostoru, aby jste každý věděl, kde bude vaše sedadlo. Ta zde nejsou číslovaná. Buďto každé křeslo očíslujeme, anebo bude k dispozici hosteska - tanečnice TCO DANCE, která vás usadí :-)

Balkon: Č = ČELO, na plánku G 1.

 

Přeji vám příjemnou zábavu a podívanou… Eva a TCO DANCE J