PRO DĚTI A RODIČE PŘIJATÉ Z NÁBORU 6.6. a 5.9.2012

 

Vážení rodiče, milé děti. Děkujeme vám za hojnou účast na náboru taneční skupiny TCO DANCE. Zde je několik informací pro vás, kteří jste již odevzdali přihlášku. Všechna jména přijatých dětí prosím zkontrolujte v soukromé sekci našich www stránek. Aby  jste se sem dostali, je potřeba vytvořit si účet. Kliknete na kolonku „vytvořit nový účet“, objeví se vám „formulář“. Vyplňte kolonku „uživatelské jméno“ – zde nutno vyplnit Vaše celé jméno. Pokud vyplníte pouze přezdívku, zkratku, nebo neúplné jméno, nebude účet vytvořen. Přihlášení potvrzuji já, nikoli automat.  Pokud se má někdo dívat na interní stránky TCO DANCE, potřebuji „důkaz“, že je to skutečně člen či rodič TCO DANCE :-) Pokud shledáte jakoukoliv nesrovnalost, informujte mě prosím na mail: Info@tco-dance.cz, situaci napravíme. Pokud jste si nezapamatovali termíny tréninků, rozpis najdete v sekci INFO – TRÉNINKY. Kdo přihlášku ještě neodevzdal, přijďte také :-)  Na všechny děti se budeme těšit brzy na viděnou. Začínáme 10.9.2012, přijďte všichni :-)

Pozn.: sebou oblečení na trénink – tričko, tepláky či kraťasy, taneční obuv na tkaničku, lahev s pitím, utažené vlasy.Sraz 10 minut před zahájením výuky.

Upozornění: pokud jste ještě neodevzdali přihlášku, nejste členy TCO DANCE a Váš účet nemůže být vytvořen. Účet je "pro členy a rodiče". Po odevzdání přihlášky bude Vaše žádost o účet automaticky odsouhlasena.